De Sethe

Zwartewaterland - Zwartsluis
Actueel aanbod

€ 490.000,- tot € 580.000,-

Kenmerken

Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Aan het Meppelerdiep, op loopafstand van de historische kern van Zwartsluis, is een bijzonder appartementencomplex gebouwd. Het bevat 15 woningen met een prachtig uitzicht op het water. Stedenbouwkundig werd hier een Palazzo gevraagd, oftewel een 'stadspaleis aan het water'. Die grandeur past bij het mooie centrum van Zwartsluis.

De appartementen zijn verdeeld over vier bouwlagen en gebouwd op een ondergrondse parkeerkelder. Zodoende kunt u veilig en droog uw appartement bereiken. Het gebouw is uitgerust met een bijzonder warmte-, en koudesysteem, wat resulteert in een behaaglijk binnenklimaat en lagere energielasten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Sethe
Koopwoningen
15 (waarvan 6 beschikbaar)
Prijs
€ 490.000,- tot € 580.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Balkon
groter dan 15 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwartewaterland.

Aanmelden