Langs de Weiden fase 1

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwartewaterland - Hasselt
Actueel aanbod

€ 360.000,- tot € 515.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
106 - 130m2
Kaveloppervlak
138 - 350m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Het nieuwbouw project ‘Langs de Weiden’ is onderdeel van de nieuwe wijk ‘Hasselt over de Weede’. VanWonen ontwikkelt hier 42 woningen in verschillende fasen.

In dit project worden zowel vrijstaande woningen, twee-onder-één kapwoningen als rijwoningen gebouwd. Bijzonder voor dit project zijn ook de zeer flexibel indeelbare woningen met een extra ruimte op de begane grond. Dit biedt de mogelijkheid voor bijvoorbeeld een slaapkamer en badkamer of een werkkamer met bijkeuken op de begane grond. Dit wordt gecombineerd met voldoende ruimte op de verdieping. Buitengewoon geschikt voor nu maar ook voor de toekomst. Vanwege deze flexibiliteit ideaal voor minder-validen en voor jong en oud(eren). Meer weten over dit project? Ga dan naar www.langsdeweiden.nl/.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Langs de Weiden fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 16 beschikbaar
Prijs
€ 360.000,- tot € 515.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwartewaterland.

Aanmelden