Thuis in Breezicht

Zwolle - Zwolle
Archief

€ 346.900,- tot € 770.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
96 - 179m2
Kaveloppervlak
102 - 395m2
Inhoud
1 - 1m3

Over dit project

Thuis in Breezicht

Breezicht Noord
Breezicht Noord bestaat uit 4 buurtschappen; Wierde, Beemd, Reede en Kragge. Een klein buurtschap rondom een traditionele Brink, dat is Wierde. Dura Vermeer realiseert hier eigentijdse woningen in een natuurlijke omgeving. Groen voert de boventoon, waardoor de buurt een geheel eigen karakter krijgt. Bomen en water sieren de straten, auto’s staan in beschutte parkeerhofjes en de open tuinen lopen over in de omliggende natuur. Genoeg ruimte om te spelen, te wandelen en je buren te ontmoeten dus!

Wierde
In totaal worden er zo’n 134 eigentijdse huizen gebouwd in Wierde waarvan 35 genaamd Thuis in Breezicht. Ons project bestaat onder andere uit 18 rij en hoekwoningen. Een klein buurtschap rondom een traditionele Brink, dat is Wierde. Met veel groen en water, auto’s in beschutte parkeerhofjes en tuinen die overlopen in de omliggende natuur. Genoeg ruimte om te spelen, te wandelen en je buren te ontmoeten. Door het vele aanwezige groen is het niet alleen een duurzame toekomstbestendige wijk voor mensen, maar ook voor dieren. Alle woningen in Wierde worden gasloos en energieneutraal met zonnepanelen. Dit betekent dat alle gebouwgebonden energie wordt opgewekt en dat je energielasten zeer laag zijn. Goed voor het milieu en voor je bankrekening. Ook aan de openbare ruimte is gedacht. Hier wordt duurzame energie toegepast ten behoeve van onder meer de straatverlichting.

Op dit moment zijn er nog 2 ruime hoekwoningen beschikbaar. Beide met een uitbouw en extra gekozen opties. Neem contact op we vertellen je graag meer.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thuis in Breezicht
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 20 beschikbaar
Prijs
€ 346.900,- tot € 770.000,-
Type woningen
Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden