De nieuwe stijl van Hasselt

Zwartewaterland - Hasselt
Actueel aanbod

€ 265.000,- tot € 415.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 135m2
Kaveloppervlak
150 - 261m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Vlak boven Zwolle ligt de fraaie, karakteristieke Hanzestad Hasselt. Hier, in deze groene en waterrijke omgeving, ontwikkelt VanWonen een nieuwbouwproject: 16 mooie ruime woningen in nieuwbouwwijk ‘Hasselt om de Weede’ in De Nieuwe Stijl van Hasselt.

De ruime nieuwe woonwijk ‘Hasselt om de Weede’ ligt aan de oostzijde van Hasselt. Een gemoedelijke woonomgeving omgeven door landelijk groen, water, weide, vogels en frisse lucht. Hier woont u tussen weide en water. Grenzend aan het natuur-, vaar- en recreatiegebied van de Kop van Overijssel. Dichtbij de A28 en op 15 minuten rijafstand van Zwolle, Kampen en Meppel. Landelijk wonen naast de stad.

Belangstelling in De Nieuwe Stijl van Hasselt?
Wilt u met ons meedenken over de woningen in dit nieuwe project? Of wilt u op de hoogte worden gehouden over de voortgang? Schrijft u zich dan in als belangstellende via de website www.denieuwestijlvanhasselt.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De nieuwe stijl van Hasselt
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
16
Prijs
€ 265.000,- tot € 415.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwartewaterland.

Aanmelden