Lokaal nieuws woensdag 14 juni 2023 Bron: Langs de Weiden

Ervaar zelf en kom kijken op woensdag 21 juni!

Het fraaie uitzicht van nieuwbouwproject Langs de Weiden in Hasselt is de moeite waard! Kom kijken en en ontvang een koele verrassing!

Leuk nieuws: op woensdag 21 juni organiseren wij van 16:00 tot 18:00 uur op de locatie van Langs de Weiden een zomerpicknick. 

Nieuwbouwproject Langs de Weiden
VanWonen ontwikkelt 42 woningen in Hasselt. In ons project Langs de Weiden worden zowel flexibel indeelbare semi-bungalows, vrijstaande woningen, twee-onder-één kapwoningen als rijwoningen gebouwd. De start bouw is gepland rond oktober 2023, zodat je in de zomer 2024 al in je nieuwe woning woont! Benieuwd welke woningen nog beschikbaar zijn? Kijk HIER!
 
Kom je ook?  
Meld je hier aan of mail naar francis@vanwonen.com in om het uitzicht te komen bewonderen. Na aanmelding sturen wij jou per e-mail de routebeschrijving. We ontvangen je graag op woensdag 21 juni tussen 16.00-18.00 uur met een koele verrassing. 

Meer weten over Langs de Weiden

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwartewaterland.

Aanmelden