Lokaal nieuws donderdag 04 mei 2023 Bron: Langs de Weiden

De verkoop is gestart!

Na een succesvolle pre-sale waarin veel belangstellenden een woning hebben gereserveerd, is de verkoop gestart! En goed nieuws: er zijn nog woningen beschikbaar! De verkoopprijzen en de contractstukken, zoals de verkooptekeningen en de technische omschrijving zijn gepubliceerd op deze website.

Hoe kom je in aanmerking voor een woning?
In Langs de Weiden komen in totaal 17 woningen. Welke woning past bij jou? Klik hier voor alle beschikbare types en bouwnummers.

Schrijf je hier in als geïnteresseerde in het project Langs de Weiden of log in in jouw 'Mijn VanWonen’. Nadat je jouw account hebt aangemaakt en deze hebt bevestigd via de mail, vind je in jouw accountomgeving het online inschrijfformulier waar je kunt inschrijven voor één of meerdere bouwnummers van jouw voorkeur.

Is er een woning voor jou beschikbaar? 
Dan nemen wij contact met jou op. Je krijgt dan een optie op het bouwnummer en er wordt een afspraak ingepland. Tijdens dit verkoopgesprek wordt je alles verteld over de woning en ontvang je de verkoopmap met alle verkoopinformatie. Deze informatie is voor jou persoonlijk beschikbaar in 'Mijn VanWonen'.

Verwachting start bouw
We verwachten in het najaar te starten met de bouw van de woningen. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt. 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Francis van der Schoot via francis@vanwonen.com

Meer weten over Langs de Weiden

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwartewaterland.

Aanmelden