Actueel

Nieuws

Raamdecoratie op maat: De ultieme keuze uit functionaliteit en sfeer, voor een stijlvol interieur Lokaal nieuws donderdag 31 augustus 2023

Raamdecoratie op maat: De ultieme keuze uit functionaliteit en sfeer, voor een stijlvol interieur

In de wereld van interieurontwerp en huisinrichting staat maatwerk centraal als het gaat om het creëren van een unieke en gepersonaliseerde leefomgeving. Raamdecoratie op maat vormt hierbij al lang geen uitzondering meer. Steeds meer mensen kiezen zelfs voor maximaal comfort en gemak, met elektrisch bedienbare raamdecoratie. Los van deze smart home trend maken de talloze voordelen en stijlvolle opties de keuze voor maatwerk bijzonder aantrekkelijk. Want met op maat gemaakte raamdecoratie creëer je in vergelijking met standaard, kant-en-klare opties, een unieke en veel persoonlijkere woonstijl in huis. Of het nu gaat om plissés , jaloezieën, rolgordijnen of Luxaflex®, maatwerk heeft een grote impact op zowel de esthetiek als de functionaliteit van jouw huis. Hieronder staan kort samengevat de 5 belangrijkste voordelen om voor raamdecoratie op maat te kiezen:

1. Unieke stijl en persoonlijke sfeer

Maatwerk geeft je volop de vrijheid om jouw raamdecoratie te ontwerpen, passend bij jouw eigen woonstijl en persoonlijkheid. Zo kies je uit verschillende stoffen, materialen, kleuren en patronen om een look te creëren die naadloos aansluit bij jouw interieur. Het resultaat is een uniek ingerichte kamer die echt de essentie van jouw stijl weerspiegelt waardoor jij je helemaal thuis voelt.

2. Perfecte pasvorm

Raamdecoratie op maat wordt specifiek aangepast aan de afmetingen van jouw ramen en ook deuren, waardoor een perfecte pasvorm is gegarandeerd. Dit zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar ook voor de perfecte lichtinval overdag of juist een verduisterend effect ’s nachts. Een goede pasvorm voorkomt tocht, warmteverlies of juist opwarming van de kamer via de ramen. Zo draagt op maat gemaakte raamdecoratie bij aan een hogere energie-efficiëntie van jouw huis.

3. Volledige controle over lichtinval en privacy

Met maatwerk ga je voor de maximale controle over lichtinval en privacy. Afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften kies je voor lichtdoorlatende, verduisterende of transparante materialen. Voor elke kamer en stijl is er de perfecte raamdecoratie op maat, van verduisterende rolgordijnen voor de slaapkamer tot sfeervolle semi-transparante vouwgordijnen op maat voor een knusse woonkamer, alles kan. Bovendien zijn er veel opties wat de bediening van de raamdecoratie betreft. Denk bijvoorbeeld aan een koord, bedieningsstang, handmatige bediening. Of maak het jezelf heel comfortabel met slimme, elektrische bedienbare raamdecoratie waarbij je op elk moment van de dag via je smartphone het gewenste niveau van licht en privacy bepaalt.

4. Duurzame investering

Hoewel op maat gemaakte raamdecoratie soms wellicht een hogere investering vergt dan standaard opties, betaalt het zichzelf al op korte termijn terug. Hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen ervoor dat jouw raamdecoratie langer meegaat, waardoor je de raambekleding minder vaak hoeft te vervangen. Met op maat gemaakte jaloezieën , rolgordijnen of Luxaflex zorg je bovendien voor een betere isolatie van je ramen en deuren. Maatwerk bespaart je al op korte termijn geld en energiekosten en dat heeft ook een positieve impact op het milieu.

5. Professionele begeleiding

Bij het kiezen van raamdecoratie op maat, is het prettig om samen te werken met professionele interieurontwerpers. Want een raamdecoratie specialist helpt je op basis van zijn expertise en ervaring om weloverwogen beslissingen te nemen. Zo kies je makkelijk het type raambekleding dat precies aansluit bij jouw behoeften, stijl en budget. Bij Aanhuis.nl Meppel Tapilux profiteer je volop van eerlijk advies, je kiest uit een ruim assortiment raamdecoratie en het inmeten en monteren nemen de vakmensen je graag uit handen. Het resultaat is de perfecte raambekleding in een naadloos ontworpen interieur dat zowel stijlvol als ook functioneel is.

Conclusie

Raamdecoratie op maat biedt een scala aan voordelen die jouw huis kunnen transformeren van gewoon naar buitengewoon. Van unieke stijl en perfecte pasvorm tot verbeterde functionaliteit en energie-efficiëntie, maatwerk is definitief een uitstekende oplossing voor elk raam en elke smaak. Als je op zoek bent naar een duurzame investering waarmee je comfort, stijl en sfeer in huis verbetert, dan is raamdecoratie op maat de ideale keuze voor jouw huis. Je bent van harte welkom aan de Hoofdstraat 103 in Meppel om alle mogelijkheden in de winkel te komen bekijken.

 

Hier komt nieuwbouwproject Langs de Weiden Lokaal nieuws maandag 14 augustus 2023

Hier komt nieuwbouwproject Langs de Weiden

Ben je ook benieuwd waar nieuwbouwproject Langs de Weiden gebouwd wordt?

Klik dan HIER om een filmpje met meer informatie te bekijken!

Ervaar zelf en kom kijken op woensdag 21 juni! Lokaal nieuws woensdag 14 juni 2023

Ervaar zelf en kom kijken op woensdag 21 juni!

Het fraaie uitzicht van nieuwbouwproject Langs de Weiden in Hasselt is de moeite waard! Kom kijken en en ontvang een koele verrassing!

Leuk nieuws: op woensdag 21 juni organiseren wij van 16:00 tot 18:00 uur op de locatie van Langs de Weiden een zomerpicknick. 

Nieuwbouwproject Langs de Weiden
VanWonen ontwikkelt 42 woningen in Hasselt. In ons project Langs de Weiden worden zowel flexibel indeelbare semi-bungalows, vrijstaande woningen, twee-onder-één kapwoningen als rijwoningen gebouwd. De start bouw is gepland rond oktober 2023, zodat je in de zomer 2024 al in je nieuwe woning woont! Benieuwd welke woningen nog beschikbaar zijn? Kijk HIER!
 
Kom je ook?  
Meld je hier aan of mail naar francis@vanwonen.com in om het uitzicht te komen bewonderen. Na aanmelding sturen wij jou per e-mail de routebeschrijving. We ontvangen je graag op woensdag 21 juni tussen 16.00-18.00 uur met een koele verrassing. 

De verkoop is gestart! Lokaal nieuws donderdag 04 mei 2023

De verkoop is gestart!

Na een succesvolle pre-sale waarin veel belangstellenden een woning hebben gereserveerd, is de verkoop gestart! En goed nieuws: er zijn nog woningen beschikbaar! De verkoopprijzen en de contractstukken, zoals de verkooptekeningen en de technische omschrijving zijn gepubliceerd op deze website.

Hoe kom je in aanmerking voor een woning?
In Langs de Weiden komen in totaal 17 woningen. Welke woning past bij jou? Klik hier voor alle beschikbare types en bouwnummers.

Schrijf je hier in als geïnteresseerde in het project Langs de Weiden of log in in jouw 'Mijn VanWonen’. Nadat je jouw account hebt aangemaakt en deze hebt bevestigd via de mail, vind je in jouw accountomgeving het online inschrijfformulier waar je kunt inschrijven voor één of meerdere bouwnummers van jouw voorkeur.

Is er een woning voor jou beschikbaar? 
Dan nemen wij contact met jou op. Je krijgt dan een optie op het bouwnummer en er wordt een afspraak ingepland. Tijdens dit verkoopgesprek wordt je alles verteld over de woning en ontvang je de verkoopmap met alle verkoopinformatie. Deze informatie is voor jou persoonlijk beschikbaar in 'Mijn VanWonen'.

Verwachting start bouw
We verwachten in het najaar te starten met de bouw van de woningen. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt. 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Francis van der Schoot via francis@vanwonen.com

Twijfelt u over nieuwbouw? Kom zaterdag 13 mei langs tijdens de VanWonen Dag van de Nieuwbouw! Lokaal nieuws dinsdag 02 mei 2023

Twijfelt u over nieuwbouw? Kom zaterdag 13 mei langs tijdens de VanWonen Dag van de Nieuwbouw!

In de media is ‘nieuwbouw’ momenteel een actueel onderwerp, maar hoe zit dit nu eigenlijk echt? Onder het genot van een kopje koffie of thee vertellen wij u graag meer over het actuele woningaanbod in de regio Zwolle/Hasselt. Ons verkoopteam staat tussen 10:00 uur en 14:00 uur klaar om u te voorzien van meer informatie en om uw eventuele vragen te beantwoorden. Wij ontvangen u graag op ons kantoor aan Willemsvaart 21 in Zwolle.

Ook kinderen zijn van harte welkom. VanWonen zorgt voor een creatieve activiteit voor kinderen tussen 10:30 en 12:30 uur, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Graag tot dan!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwartewaterland.

Aanmelden