Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Actueel

Nieuws

VanWonen ontwikkelt in nieuwbouwproject Hasselt duurzame woningen met (voorlopig) energielabel A++++ Lokaal nieuws dinsdag 13 februari 2024

VanWonen ontwikkelt in nieuwbouwproject Hasselt duurzame woningen met (voorlopig) energielabel A++++

En dat is niet alleen goed nieuws voor onze leefomgeving, maar het biedt ook extra hypotheekmogelijkheden. Vanaf 1 januari 2024 kan je namelijk € 40.000,- méér lenen.

Nieuw is dat vanaf 2024 het energielabel een nog grotere rol gaat spelen bij de hypotheekverstrekking en je extra mag lenen voor een energiezuinige woning. Hoe beter het energielabel is, hoe meer (extra) leenruimte je krijgt. De gedachte hierachter is dat je verantwoord meer geld kunt lenen, omdat de energiekosten van de woning lager uitvallen. Kortom: wat je niet hoeft te betalen aan de energiemaatschappij, kun je besteden aan hypotheeklasten. 
Voor de woningen in Langs de Weiden geldt het (voorlopige) energielabel A++++. Hierdoor kom je in aanmerking voor € 40.000,- extra leenruimte. Meer weten? Vraag advies aan je hypotheekadviseur.
 

Goed nieuws: de bouw start binnenkort en er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Lokaal nieuws vrijdag 26 januari 2024

Goed nieuws: de bouw start binnenkort en er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

De kogel is door de kerk: begin mei 2024 start de bouw van de 16 woningen Langs de Weiden in Hasselt.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar, dus ben je op zoek naar een fraaie nieuwbouwwoning? En wil je zeker weten dat de bouw doorgaat? Dan is dit je kans! Kijk HIER naar de nog beschikbare woningen of neem contact met ons op via francis@vanwonen.com.

Start verkoop bouwnummer 15 en 16 Lokaal nieuws vrijdag 19 januari 2024

Start verkoop bouwnummer 15 en 16

Goed nieuws: de verkoop van bouwnummer 15 en 16 in gestart. Je kunt je vanaf nu inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur!

Onlangs is het plan naar aanleiding van een uitgebreide markttoets herontwikkeld en komen er twee bijzondere twee-onder-één-kap woningen. Beide woningen zijn verschillend: bouwnummer 15 heeft drie slaapkamers en twee badkamers zeer geschikt voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Bouwnummer 16 is speciaal ontwikkeld als levensloopbestendige variant.

Klik hier voor meer informatie over bouwnummer 15

Klik hier voor meer informatie over bouwnummer 16

Vanaf nu online inschrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur!
Bij registratie als belangstellende in het project Langs de Weiden kun je via de website www.langsdeweiden.nl een account aangemaakt in 'Mijn VanWonen’. In dit account kun je via de button ‘online inschrijven’ jouw interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier.

Sluit inschrijving op vrijdag 26 januari om 10.00 uur, daarna toewijzen 
Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle gegevens van de inschrijfformulieren verzameld en door ons gecontroleerd. Vervolgens gaan wij de bouwnummers toewijzen. Na de toewijzing van een woning word je uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij één van onze klantmanagers. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan word je automatisch op de reservelijst geplaatst. Er is geen positie op de reservelijst, indien er een woning beschikbaar komt wijzen wij opnieuw toe. 

Heb je nog vragen over deze twee-onder-één-kapwoningen of de nog beschikbare overige woningen? Neem dan gerust contact met mij op via francis@vanwonen.com. 

Vloerverwarming: comfort en efficiëntie in één Lokaal nieuws dinsdag 24 oktober 2023

Vloerverwarming: comfort en efficiëntie in één

Vloerverwarming is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, zowel in huizen als in een werkomgeving, deze moderne verwarmingsmethode biedt niet alleen comfortabele warmte, maar is ook energiezuinig en ruimtebesparend. Welke soorten vloerverwarming zijn er?

Soorten vloerverwarmingssystemen

Er zijn twee hoofdtypen vloerverwarmingssystemen: elektrisch en watergedragen, ook wel ingefreesde vloerverwarming genoemd. Wat is wat precies?

• Elektrische vloerverwarming : dit systeem maakt gebruik van elektrische verwarmingskabels of verwerkt in matten die onder de vloer zijn geïnstalleerd. Het is eenvoudiger en goedkoper om te installeren dan ingefreesde vloerverwarming.

• Ingefreesde vloerverwarming : in dit systeem worden buizen in de betonnen ondervloer gefreesd waar warm water door wordt geleid. Het is efficiënter in termen van energiegebruik en het is echter wel kostbaarder om te installeren dan elektrische vloerverwarming.

Geschikte vloeren

Zijn alle soorten vloeren geschikt voor vloerverarming? Nee, niet allemaal, er zijn veel soorten wél geschikt. Waar je echt op moet letten is of je nieuwe vloer bestaat uit materiaal dat die warmte goed geleidt. Je zit altijd goed wanneer je kiest uit de volgende vloeren:

• De populaire pvc-vloeren zijn niet alleen prachtig, onderhoudsvriendelijk en krasvast; ze gaan perfect hand in hand met vloerverwarming. Deze dunne vloeren laten de warmte van vloerverwarming makkelijk door.

• Vinyl en laminaat: deze kunststof vloerbedekkingen kunnen goed overweg met vloerverwarming en bieden een breed scala aan kleuren en patronen.

• Beton: uitstekend voor vloerverwarming, omdat beton de warmte lang vasthouden en geleidt.

• Tapijt ; dat had je niet gedacht he? Er zijn zeker tapijtsoorten die goed gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming. Hoe comfortabel wil je het hebben?

• Marmoleum en linoleum; deze duurzame materialen zijn ook geschikt voor vloerverwarming.

• Net als tegels en natuursteen; prima warmtegeleiders en ze houden de warmte lang vast, wat resulteert in gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte.

Kosten van vloerverwarming

De kosten van vloerverwarming kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type systeem, de grootte van de ruimte en welke soort vloer je kiest. Over het algemeen kunnen elektrische systemen goedkoper zijn in de installatie dan de watergedragen systemen. Wil je weten waar de kostenpost voor jouw specifieke situatie op uitkomt, bij Aanhuis.nl Meppel Tapilux weten ze er alles van! Profiteer van eerlijk advies, bakken inspiratie en kwalitatief de beste producten. Ook voor het inmeten en leggen van je nieuwe vloer met vloerverwarming ben je hier aan het juiste adres. Want het aanleggen van vloerverwarming laat je natuurlijk over aan echte vakmensen met jarenlange ervaring, daar ga je zelf niet mee lopen knoeien.

Aanleggen door vakmensen

Het aanleggen van vloerverwarming is geen doe-het-zelfproject voor de gemiddelde huiseigenaar. Het vereist professionele expertise om het systeem correct te ontwerpen, installeren en af te stemmen. Hier zijn enkele redenen waarom het aanleggen van vloerverwarming het beste aan vakmensen kan worden overgelaten:

• Nauwkeurige berekeningen: vakmensen voeren de warmteverliesberekeningen uit om het juiste formaat en de juiste plaatsing van het verwarmingssysteem te bepalen, wat essentieel is voor een efficiënte werking en langdurig plezier.

• Kwaliteitsmaterialen en installatie: professionals zorgen ervoor dat hoogwaardige materialen worden gebruikt en dat de installatie volgens de hoogste normen wordt uitgevoerd om lekkages of andere problemen te voorkomen.

• Aanpassing aan lokale bouwvoorschriften: vakmensen zijn op de hoogte van de lokale bouwvoorschriften en zorgen ervoor dat het vloerverwarmingssysteem aan alle wettelijke vereisten voldoet.

Kortom; vloerverwarming biedt comfortabele, gelijkmatige warmte en is een efficiënte verwarmingsoplossing. Het is belangrijk om de juiste vloer te kiezen en het aanleggen aan ervaren vakmensen over te laten om het beste resultaat te bereiken. De voordelen van vloerverwarming zijn op lange termijn de investering meer dan waard. Het zorgt niet alleen voor warme voeten, maar ook voor een warm hart in je huis. Waar wacht je nog op?

Er zijn nog woningen beschikbaar! Lokaal nieuws dinsdag 24 oktober 2023

Er zijn nog woningen beschikbaar!

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in het groene Hasselt?

Nieuwbouwproject Langs de Weiden in Hasselt
VanWonen ontwikkelt 42 woningen in Hasselt. De eerste fase is al in verkoop met een mix van rijwoningen en semi-bungalows. 

Dit is je kans, denk met ons mee…
VanWonen is bezig met de voorbereiding van de volgende fase. Graag horen we van je waar jouw belangstelling naar uitgaat! Zoek je een starterswoning, een vrijstaande woning, een twee-onder-een kapwoning of juist een levensloopbestendige woning? Kijk hier naar de woningen die op dit moment beschikbaar zijn of neem voor de volgende fase contact met ons op via francis@vanwonen.com.

Welke woning zoek jij? Denk met ons mee en vul de enquête in Lokaal nieuws woensdag 11 oktober 2023

Welke woning zoek jij? Denk met ons mee en vul de enquête in

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in de regio Zwolle? En wil je op fietsafstand van alle faciliteiten als ziekenhuis, scholen, sportverenigingen en het geweldige centrum van Zwolle wonen? Overweeg dan eens de fraaie hanzestad Hasselt: ruim wonen in het buitengebied van Zwolle! 

Nieuwbouwproject Langs de Weiden in Hasselt
VanWonen ontwikkelt 42 woningen in Hasselt. De eerste fase is al in verkoop met een mix van rijwoningen en semi-bungalows. Kijk hier naar de woningen die nog beschikbaar zijn.

Dit is je kans, denk met ons mee…
VanWonen is bezig met de voorbereiding van de volgende fase. Graag horen we van je waar jouw belangstelling naar uitgaat! Zoek je een starterswoning, een vrijstaande woning, een twee-onder-een kapwoning of juist een levensloopbestendige woning? En heb je specifieke wensen? Wij horen het graag!

Stap 1: klik hier om een account aan te maken
Stap 2: je ontvangt een bevestigingsmail
Stap 3: je ontvangt na de bevestigingsmail een nieuwsbrief met de link naar de enquête
Stap 4: vul de enquête in en geef je mening

Hartelijk dank voor het invullen van de enquête. Wij stellen je mening op prijs.

Inloopbijeenkomst gemeentehuis Lokaal nieuws woensdag 11 oktober 2023

Inloopbijeenkomst gemeentehuis

Wij nodigen je uit voor de inloopbijeenkomst op het gemeentehuis aan de Telvorenstraat 2 in Hasselt. We beantwoorden graag je vragen op 17 oktober tussen 17:00 en 19:00 uur.

Markttoets
Voor starters op de woningmarkt zijn de bestaande rijwoningen te groot en te duur. Daarom introduceren we kleinere en goedkopere woningen. We zijn benieuwd of deze woningen passen bij de behoefte van jongeren. Ook toetsen we de behoefte aan twee-onder-een kapwoningen, met verschillende varianten voor zowel gezinnen als voor senioren. Tenslotte hebben we nog vrijstaande woningen opgenomen in deze fase.

We horen graag je mening: in welk woningtype zou je willen wonen? Je kunt je mening digitaal geven door middel van het invullen van de enquête of langskomen op het gemeentehuis op 17 oktober. Je bent welkom tussen 17:00 en 19:00 uur. We zijn benieuwd naar je mening!

Graag tot 17 oktober.

Ga jij je nieuwbouwwoning inrichten? Begin met een interieuradvies! Lokaal nieuws vrijdag 06 oktober 2023

Ga jij je nieuwbouwwoning inrichten? Begin met een interieuradvies!

Hoera! Het is tijd om je nieuwbouwhuis naar jouw wensen in te richten. Van vloeren tot raamdecoratie en gordijnen . Dat kan nogal overweldigend zijn, met zoveel keuze. Gelukkig hebben wij een simpele en leuke oplossing! Kom naar Aanhuis.nl Meppel Tapilux voor persoonlijk interieuradvies en laat ons team je helpen. We staan voor je klaar om je te voorzien van professioneel advies en inspiratie, zodat jouw droominterieur werkelijkheid wordt.

Wat is een interieuradvies?

Het kan best lastig zijn om je voor te stellen hoe je een leeg, kaal huis kunt inrichten, maar geen zorgen, wij hebben de perfecte aanpak. We toveren professionele 3D-ontwerpen tevoorschijn, waarmee jij je toekomstige interieur tot leven ziet komen.

Wat je ook in gedachten hebt, laat ons je fascineren met onze kennis en interieurproducten! Een interieuradvies zal jouw creativiteit zeker een flinke boost geven. Laat je verrassen door de magische combinaties van raamdecoratie en gordijnen voor een knusse sfeer of stoere stalen deuren voor een industriële kick!"

CTA: Boek jouw interieuradvies bij Aanhuis.nl

Ontdek de interieurproducten die bij jou passen

Bij Aanhuis.nl vind je een uitgebreid assortiment aan prachtige vloeren, die de basis vormen van elke kamer. Daarnaast hebben we stijlvolle gordijnen die een vleugje elegantie toevoegen aan je ramen. Ons aanbod omvat ook een diverse selectie sfeervolle raamdecoratie en moderne stalen deuren . Voor wie op zoek is naar een vleugje luxe, hebben wij Smart home producten die zowel functionaliteit als stijl toevoegen aan jouw huis.

Maar dat is nog niet alles! Wij hebben ook kasten op maat die bij jouw opbergbehoeften passen en unieke trappen die op jouw woonstijl aansluiten. Of je nu een minimalistische woonstijl wenst, een voorliefde hebt voor een landelijke charme of je wilt wagen aan een moderne en strakke uitstraling, wij hebben de ideale interieurproducten om aan jouw wensen te voldoen.

Alles onder één dak

Het verwezenlijken van jouw droominterieur is nu makkelijker dan ooit! Bij Aanhuis.nl hebben we alle interieurproducten en services onder één dak waardoor het nog leuker wordt. Nadat we je deskundig interieuradvies hebben gegeven, zorgen wij voor het volledige inmeten en monteren van de interieurproducten die je hebt gekozen. Zo kun jij zonder zorgen genieten van jouw prachtig nieuwe interieur.

Kortom, een interieuradvies bij ons is niet alleen de eerste stap, maar ook de meest belangrijke stap op weg naar het vinden van de interieurproducten die jouw huis een echt thuis maken. Wij hebben er nu al zin in om jouw droominterieur te realiseren, volledig afgestemd op jouw unieke persoonlijke smaak en stijl. Op die manier kun je elke dag opnieuw genieten van jouw heerlijke, stijlvolle thuis.

Dus waar wacht je nog op? Laat je adviseren en inspireren! Boek vandaag nog jouw interieuradvies bij Aanhuis.nl Meppel Tapilux, Hoofdstraat 103, in Meppel.

 

Raamdecoratie op maat: De ultieme keuze uit functionaliteit en sfeer, voor een stijlvol interieur Lokaal nieuws donderdag 31 augustus 2023

Raamdecoratie op maat: De ultieme keuze uit functionaliteit en sfeer, voor een stijlvol interieur

In de wereld van interieurontwerp en huisinrichting staat maatwerk centraal als het gaat om het creëren van een unieke en gepersonaliseerde leefomgeving. Raamdecoratie op maat vormt hierbij al lang geen uitzondering meer. Steeds meer mensen kiezen zelfs voor maximaal comfort en gemak, met elektrisch bedienbare raamdecoratie. Los van deze smart home trend maken de talloze voordelen en stijlvolle opties de keuze voor maatwerk bijzonder aantrekkelijk. Want met op maat gemaakte raamdecoratie creëer je in vergelijking met standaard, kant-en-klare opties, een unieke en veel persoonlijkere woonstijl in huis. Of het nu gaat om plissés , jaloezieën, rolgordijnen of Luxaflex®, maatwerk heeft een grote impact op zowel de esthetiek als de functionaliteit van jouw huis. Hieronder staan kort samengevat de 5 belangrijkste voordelen om voor raamdecoratie op maat te kiezen:

1. Unieke stijl en persoonlijke sfeer

Maatwerk geeft je volop de vrijheid om jouw raamdecoratie te ontwerpen, passend bij jouw eigen woonstijl en persoonlijkheid. Zo kies je uit verschillende stoffen, materialen, kleuren en patronen om een look te creëren die naadloos aansluit bij jouw interieur. Het resultaat is een uniek ingerichte kamer die echt de essentie van jouw stijl weerspiegelt waardoor jij je helemaal thuis voelt.

2. Perfecte pasvorm

Raamdecoratie op maat wordt specifiek aangepast aan de afmetingen van jouw ramen en ook deuren, waardoor een perfecte pasvorm is gegarandeerd. Dit zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar ook voor de perfecte lichtinval overdag of juist een verduisterend effect ’s nachts. Een goede pasvorm voorkomt tocht, warmteverlies of juist opwarming van de kamer via de ramen. Zo draagt op maat gemaakte raamdecoratie bij aan een hogere energie-efficiëntie van jouw huis.

3. Volledige controle over lichtinval en privacy

Met maatwerk ga je voor de maximale controle over lichtinval en privacy. Afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften kies je voor lichtdoorlatende, verduisterende of transparante materialen. Voor elke kamer en stijl is er de perfecte raamdecoratie op maat, van verduisterende rolgordijnen voor de slaapkamer tot sfeervolle semi-transparante vouwgordijnen op maat voor een knusse woonkamer, alles kan. Bovendien zijn er veel opties wat de bediening van de raamdecoratie betreft. Denk bijvoorbeeld aan een koord, bedieningsstang, handmatige bediening. Of maak het jezelf heel comfortabel met slimme, elektrische bedienbare raamdecoratie waarbij je op elk moment van de dag via je smartphone het gewenste niveau van licht en privacy bepaalt.

4. Duurzame investering

Hoewel op maat gemaakte raamdecoratie soms wellicht een hogere investering vergt dan standaard opties, betaalt het zichzelf al op korte termijn terug. Hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen ervoor dat jouw raamdecoratie langer meegaat, waardoor je de raambekleding minder vaak hoeft te vervangen. Met op maat gemaakte jaloezieën , rolgordijnen of Luxaflex zorg je bovendien voor een betere isolatie van je ramen en deuren. Maatwerk bespaart je al op korte termijn geld en energiekosten en dat heeft ook een positieve impact op het milieu.

5. Professionele begeleiding

Bij het kiezen van raamdecoratie op maat, is het prettig om samen te werken met professionele interieurontwerpers. Want een raamdecoratie specialist helpt je op basis van zijn expertise en ervaring om weloverwogen beslissingen te nemen. Zo kies je makkelijk het type raambekleding dat precies aansluit bij jouw behoeften, stijl en budget. Bij Aanhuis.nl Meppel Tapilux profiteer je volop van eerlijk advies, je kiest uit een ruim assortiment raamdecoratie en het inmeten en monteren nemen de vakmensen je graag uit handen. Het resultaat is de perfecte raambekleding in een naadloos ontworpen interieur dat zowel stijlvol als ook functioneel is.

Conclusie

Raamdecoratie op maat biedt een scala aan voordelen die jouw huis kunnen transformeren van gewoon naar buitengewoon. Van unieke stijl en perfecte pasvorm tot verbeterde functionaliteit en energie-efficiëntie, maatwerk is definitief een uitstekende oplossing voor elk raam en elke smaak. Als je op zoek bent naar een duurzame investering waarmee je comfort, stijl en sfeer in huis verbetert, dan is raamdecoratie op maat de ideale keuze voor jouw huis. Je bent van harte welkom aan de Hoofdstraat 103 in Meppel om alle mogelijkheden in de winkel te komen bekijken.

 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwartewaterland.

Aanmelden