Actueel

Nieuws

Alle woningen zijn verkocht! Lokaal nieuws donderdag 11 april 2024

Alle woningen zijn verkocht!

Wat wordt het een mooi plan en wat zijn de eigenaren enthousiast.    

Deze toekomstige bewoners gaan keuzes maken in meer- of minderwerk om uiteindelijk van een huis een echt thuis te maken. 
En dat gaat zeker lukken want VanWonen wil woningen en leefomgevingen creëren waar iedereen zich thuis voelt.
Nadat de bouw is gestart wordt op een feestelijke wijze kennis gemaakt met het projectteam van VanWonen, het team van de aannemer én natuurlijk met de toekomstige buren.  
Ook wordt er een kijkdag georganiseerd zodat de voortgang van de bouw van de toekomstige woning met eigen ogen bekeken kan worden. 

Wij wensen alle toekomstige bewoners heel veel woonplezier! 

VanWonen ontwikkelt in nieuwbouwproject Hasselt duurzame woningen met (voorlopig) energielabel A++++ Lokaal nieuws dinsdag 13 februari 2024

VanWonen ontwikkelt in nieuwbouwproject Hasselt duurzame woningen met (voorlopig) energielabel A++++

En dat is niet alleen goed nieuws voor onze leefomgeving, maar het biedt ook extra hypotheekmogelijkheden. Vanaf 1 januari 2024 kan je namelijk € 40.000,- méér lenen.

Nieuw is dat vanaf 2024 het energielabel een nog grotere rol gaat spelen bij de hypotheekverstrekking en je extra mag lenen voor een energiezuinige woning. Hoe beter het energielabel is, hoe meer (extra) leenruimte je krijgt. De gedachte hierachter is dat je verantwoord meer geld kunt lenen, omdat de energiekosten van de woning lager uitvallen. Kortom: wat je niet hoeft te betalen aan de energiemaatschappij, kun je besteden aan hypotheeklasten. 
Voor de woningen in Langs de Weiden geldt het (voorlopige) energielabel A++++. Hierdoor kom je in aanmerking voor € 40.000,- extra leenruimte. Meer weten? Vraag advies aan je hypotheekadviseur.
 

Start verkoop bouwnummer 15 en 16 Lokaal nieuws vrijdag 19 januari 2024

Start verkoop bouwnummer 15 en 16

Goed nieuws: de verkoop van bouwnummer 15 en 16 in gestart. Je kunt je vanaf nu inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur!

Onlangs is het plan naar aanleiding van een uitgebreide markttoets herontwikkeld en komen er twee bijzondere twee-onder-één-kap woningen. Beide woningen zijn verschillend: bouwnummer 15 heeft drie slaapkamers en twee badkamers zeer geschikt voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Bouwnummer 16 is speciaal ontwikkeld als levensloopbestendige variant.

Klik hier voor meer informatie over bouwnummer 15

Klik hier voor meer informatie over bouwnummer 16

Vanaf nu online inschrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur!
Bij registratie als belangstellende in het project Langs de Weiden kun je via de website www.langsdeweiden.nl een account aangemaakt in 'Mijn VanWonen’. In dit account kun je via de button ‘online inschrijven’ jouw interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier.

Sluit inschrijving op vrijdag 26 januari om 10.00 uur, daarna toewijzen 
Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle gegevens van de inschrijfformulieren verzameld en door ons gecontroleerd. Vervolgens gaan wij de bouwnummers toewijzen. Na de toewijzing van een woning word je uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij één van onze klantmanagers. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan word je automatisch op de reservelijst geplaatst. Er is geen positie op de reservelijst, indien er een woning beschikbaar komt wijzen wij opnieuw toe. 

Heb je nog vragen over deze twee-onder-één-kapwoningen of de nog beschikbare overige woningen? Neem dan gerust contact met mij op via francis@vanwonen.com. 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwartewaterland.

Aanmelden